NIEUWSBERICHT

Bereik je doelgroep snel en effectief met buitenreclame

Bereik je doelgroep snel en effectief met buitenreclame

Tuesday, October 16, 2018

JE DOELGROEP SNEL EN EFFECTIEF BEREIKEN?

BUITENRECLAME VAN IMPACT SORTEERT METEEN EFFECT

Een sterke boodschap bij een druk bezette doelgroep onder de aandacht brengen?


Kies voor buitenreclame


Wat is buitenreclame?

Buitenreclame is een krachtig en effectief communicatiemiddel om in beeld te komen bij een brede doelgroep. Uitingen van buitenreclame zijn heel divers. Het gaat om vaak om borden, belettering op panden of auto's , vlaggen, spandoeken of bewegwijzering. De mogelijkheden met buitenreclame zijn haast onbeperkt. Buitenreclame kan tijdelijk of permanent van aard zijn en van diverse materialen geproduceerd. Opvallende outdoor communicatie heeft gegarandeerd impact.

Waarom buitenreclame?

Om nieuwe klanten te bereiken is buitenreclame essentieel. Buitenreclame wordt niet bepaald door algoritmes of een zoekgeschiedenis., hierdoor wordt er een grote groep mensen bereikt waaronder nieuwe klanten. Zelfs de mensen met een druk bezet leven, die geen tv meer kijken of tijdschrift lezen, komen buitenreclame tegen als ze onderweg zijn. Online reclames kunnen geblokkeerd worden door advertentie blockers, ook dit is geen probleem bij buitenreclame. Maar het aller grootste voordeel van buitenreclame is misschien wel dat het binnen elk budget pas. Je kunt het namelijk zo, groot, uniek en spectaculair maken als je zelf wil!

Pand en bedrijfsauto

De makkelijkste manier om buitenreclame te gebruiken, is door een bedrijfspand of bedrijfsauto als reclame-uiting te gebruiken. Gevelreclame op het bedrijfspand of een spandoek op het bedrijfsterrein zorgt voor zichtbaarheid van ver af in de gehele omgeving. Door de bedrijfsauto te voorzien van autobelettering, is ook het wagenpark multifunctioneel.

Vergunningen en regelgeving

Buitenreclame heeft dan wel onbeperkte mogelijkheden, vaak zijn er ook regels aan verbonden. In veel gemeenten geldt een strikte regelgeving voor het inzetten van reclame in openbare ruimten en bedrijfsterreinen. Mocht dit van toepassing zijn, kijkt Impact naar de beste opties en mogelijkheden.

Projecten

Impact Sign & Display heef al heel wat buitenreclame projecten gerealiseerd.

Een kleine ingreep:

Afhankelijk van de doelstelling en budget maakt Impact graag een passend advies. Impact gaat graag de uitdaging aan om een creatief en uniek resultaat neer te zetten.

Zo zijn wij gespecialiseerd in:

  • Verlichte en onverlichte gevelteksten
  • Reclameborden
  • Vlaggen en vlaggenmasten
  • Spandoeken en frames
  • Lichtreclame
  • Bewegwijzering

Publicatiedatum:

16/10/2018

The Blog