NIEUWSBERICHT

Een groot bereik met overtuigende autoreclame

Een groot bereik met overtuigende autoreclame

INDRUK MAKEN MET JE AUTO, VRACHTWAGEN OF WAGENPARK?

AUTORECLAME VAN IMPACT VERRAST EN OVERTUIGT

Een groter bereik realiseren?

Zorg voor verassende en overtuigende autoreclame

Waarom Autoreclame?

Hoewel vandaag de dag bij veel bedrijven de focus ligt op online marketing, is offline marketing ook nog steeds een krachtig middel om je doelgroep te bereiken. Een van de onderschatte vormen van offline marketing is autoreclame. 13.000 is het aantal kilometers dat wij Nederlanders gemiddeld afleggen. 160.000 keer per maand wordt er autoreclame op een auto bekeken. Deze cijfers geven dan ook aan dat autoreclame gegarandeerd bereik geeft. Autoreclame is er in diverse vormen. Belangrijk is wel dat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt over welke vorm het beste het bedrijf past.


Magneetplaten

Magneetplaten zijn de goedkoopste vorm van autoreclame. Het grote voordeel van de platen, is dat deze buiten werktijden weer verwijderd kunnen worden. Op die manier word je in je vrije tijd niet gestoord door mensen die je reclame zien en vervolgens over je werk vragen gaan stellen. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je op een camping of parkeerplaats staat. Wil je echter het bereik van je autoreclame zo groot mogelijk maken? Dan zijn magneetplaten een minder goede optie. Bovendien zijn de magneetplaten lang niet zo mooi als autobestickering dat direct op de laklaag van je auto wordt aangebracht. Magneetplaten worden dan ook vaak als tijdelijke autoreclame gebruikt, wil je daar meer over weten?


Autobestickering

Autobestickering is, in tegenstelling tot magneetplaten, in principe permanent. Natuurlijk kan de folie weer verwijderd worden, maar vaak levert dit een lelijk kleurverschil op. Dat komt doordat de kleur van de lak onder de folie in de loop der jaren kan gaan verschillen ten opzichte van de lak die niet onder de folie zit.

Het grote voordeel van het bestickeren van een auto, is dat het een professionele uitstraling bewerkstelligd en de boodschap groter getoond kan worden dan met een magneetplaat. Bovendien kan ook de ronde vorm van de auto bestikkend worden waardoor de auto een lust voor het oog wordt en daarmee sneller de aandacht van de doelgroep getrokken wordt.


Carwrapping

Carwrapping is eigenlijk letterlijk het inpakken van de auto met folie waardoor de auto een compleet andere look krijgt. Het grote voordeel van carwrapping, is dat de auto opvallender wordt dan met autobestickering het geval is. Bovendien blijft de laklaag van de auto door de folie er als nieuw uitzien.

Projecten

Impact Sign & Display heeft al heel wat autoreclame projecten gerealiseerd.

Een kleine ingreep:

Posted on:

in

category

The Blog