NIEUWSBERICHT
Interieur

De juiste look & feel met het perfecte interieur

De juiste look & feel met het perfecte interieur

Friday, August 10, 2018

OP ZOEK NAAR DE JUISTE LOOK & FEEL VOOR WOON- OF WERKPLEK?

ZET DE PERFECTE SFEER NEER MET DE INTERIEURPRODUCTEN VAN IMPACT

Een rustgevende, productieve en creatieve werksfeer creëren?

Kies voor de juiste interieurproducten

Bedrijfsinterieur

Interieur wordt geschreven als de binnenkant van een object. Het interieur dat Impact verzorgt betreft de binnenkant van een huis,kantoor, werkruimte of vergaderruimte. Een representatief kantoorinterieur is immers het visitekaartje voor de bedrijfscultuur. Met behulp van verschillende elementen kan er gezorgd worden voor een prettige werksfeer, en daarnaast is het belangrijk dat het interieur de identiteit en imago van het bedrijf uitstraalt. Het visueel vertalen van de identiteit kan zelfs worden gebruikt als merkstrategie. Hoe zorg je er nou voor dat het interieur de identiteit en imago van het bedrijf uitstraalt en tegelijkertijd ook zorgt voor een rustgevende, productieve en creatieve werksfeer?

Prints

Prints dragen bij aan een inspirerende kantooromgeving, het brengt de visuele identiteit van het bedrijf tot leven en zorgt voor een prettige werkruimte. Een grote uitdaging, want hoe visualiseer je een bedrijf aan de hand van prints zonder dat het te druk wordt? Ga opzoek naar aansprekende beelden, selecteer ze op kleurtinten die passen binnen het bedrijf en creëer unieke wandontwerpen. Levendige kleuren, structuren,patronen, interessante vormen, fotografie of oude tekeningen in combinatie met transparantie en gelaagdheid werkt uitnodigend.

Kleuren

De keuze in kleur is een belangrijke stap voor het inrichten van werkruimtes. Het is belangrijk dat de kleur die gekozen wordt zorgt voor een rustgevende, productieve en creatieve sfeer. Welke kleuren deze sfeer oproepen, hangt af van de associatie die men heeft bij een bepaalde kleur. Er is niet één perfecte kleur om te gebruiken voor werkruimtes, het hangt ook af voor welke doeleinde de werkruimte gebruikt wordt. Speciaal daarvoor heeft Impact een aantal kleuren op een rijtje gezet die verschillende associaties oproepen die passen binnen werkruimtes.

·        Oranje

De kleur oranje zorgt voor creativiteit en een blij gevoel. Mocht de kleur oranje niet helemaal passen binnen uw bedrijf, dan is geel een goed alternatief. Kijk wel uit, te veel van deze twee kleuren kan juist voor vermoeidheid zorgen. Maak dus een goede

·        Wit

De kleur wit zorgt voor rust en kost, in tegenstelling tot oranje of geel, geen energie. Mocht u niet alleen voor wit willen gaan binnen het bedrijf, gebruik dan bruin en/of grijstinten. Ook deze kleurenzorgen voor rust.

·        Blauw

De kleur blauw zorgt productiviteit. Deze kleur is dan ook vaak terug te zien op de werkvloer. Er wordt ook wel gezegd dat de kleurblauw voor wijsheid en intuïtie staat, en tegelijkertijd associëren mensen vaak de kleur blauw met vrijheid.  Naast dat de kleur blauw zorgt voor een hogere productiviteit, werkt het ook rustgevend. Deze eigenschap heeft de kleur groen ook. Groen is dan ook een goed alternatief wanneer blauw niet past binnen uw bedrijf.

Materiaal

Heeft u een kleur gekozen, dan kunt u beslissen op welke manier het interieur gerealiseerd moet worden. Impact kan het interieur realiseren door middel van doek frames met of zonder akoestiek,naadloos op maat gemaakt behang of fotopanelen.

·        Doek frame

Het doek frame is in twee varianten te verkrijgen,namelijk met of zonder akoestiek.Het frame is gemaakt van aluminium en in verschillende maten te verkrijgen. In het frame wordt een fullcolour dekodoek gehangen dat B1 gecertificeerd is. Het fullcolour dekodoek kan helemaal naar eigen wens ontworpen worden en is makkelijk te vervangen. De akoestische vulling kan voor een verbetering van de akoestiek binnen een bedrijfspand.

·        Behang

Impact verzorgt naadloos behang. Naadloos behang is bedrukte wandbekleding dat in één stuk geproduceerd en gemonteerd wordt.Nagenoeg alles is mogelijk, van foto's tot motieven, de keuze is aan u!

·        Fotopanelen

 

Publicatiedatum:

10/8/2018

Interieur
The Blog