NIEUWSBERICHT
Retail

Succesvol shopgedrag beïnvloeden door middel van de juiste retail

Succesvol shopgedrag beïnvloeden door middel van de juiste retail

Saturday, July 7, 2018

JE WINKEL IN EEN HANDOMDRAAI INDE GEWENSTE SFEER?

MET DE RETAIL AANPAK VAN IMPACT IS HET IN EEN VINGERKNIP KLAAR

Succesvol shopgedrag beïnvloeden?

Zorg voor de juiste in- en outstore winkelsigning

Wat verstaat Impact onder retail?

Winkelsigning en winkelinrichting is wat Impact verstaat onder Retail. Beïnvloed het shopgedrag van de klant door middel van de juiste binnen- en buiten reclame en winkelpresentatie. Vanzelfsprekend ligt dit in lijn met de gestelde winkelformule, uitgangspunten en merkidentiteit van de winkel. Door middel van in- en outdoor signing, zorgt Impact voor een makkelijke en overzichtelijke navigatie, segmentatie en winkelbeleving.Impactvolle displays en schap presentaties zorgen ervoor dat de klant makkelijk de gewenste producten vindt en overtuigd wordt om te kopen.

Retail vertaalt zich in diverse aspecten.

Informatie - reclamezuilen

Informatie en reclamezuilen zorgen voor herkenbaarheid en vindbaarheid. De zuilen zijn in diverse materialen te verkrijgen: metaal, kunststof, hout of een combinatie hiervan. Ook kunnende zuilen uitgelicht worden of worden voorzien van licht.

Prijsaanduidingen en bewegwijzering

Prijscommunicatie is essentieel voor promotie van producten. Prijsaanduidingen moeten eenvoudig, duidelijk, aantrekkelijk en voorzien zijn van de juiste productinformatie. Prijsaanduidingen kunnen in de vorm van schap kaartjes en actiestickers op vloer, raam of auto's.

Bewegwijzering en wayfinding helpt klanten de omgeving te begrijpen en op een juiste manier te ervaren. In grote kantoren, winkels of openbare gelegenheden, maar ook op bedrijventerreinen is het belangrijk dat klanten er hun weg eenvoudig en snel weten te vinden. Naast een rationele functie kan de manier van weg wijzen een belangrijke bijdrage leveren aan deuitstraling van een gebouw of het beeld van de onderneming. Bewegwijzering of wayfinding kan door middel van vloerstickers, raamstickers, deurstickers of bordjes.

Mobiele presentatie displays

Mobiele presentatie displays zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kan gedacht worden aan een mobiele vouwwand me tof zonder verlichting, mobiele balie en rolbanners, Deze opties zijn in verschillende maten met verschillende ontwerpen te verkrijgen.

Lichtbakken

Lichtreclame zorgt ervoor, dat ook s' nachts, het logo opvalt. Lichtbakken kunnen geleverd worden in elke gewenste RAL kleur,elke gewenste maat en met elk gewenst logo. Daarnaast kan er gekozen worden voor diverse lichtoplossingen als TL of het energiezuinige en duurzame LED.

Doosletters verlicht of onverlicht

Onverlichte doosletters zijn verkrijgbaar in de materialen: aluminium, RVS, kunststof of hout en kunnen bevestigd worden aan de wand of op de gevel.

Verlichte doosletters kunnen verlicht worden door middel van: TL,LED of NEON waarbij gekozen kan worden om aan de voorzijde of achterzijde te belichten. Daarnaast kan er gekozen worden voor materiaal en uitvoering van voorzijde, kaderlijst en bodemplaat.

Doeken

Een spandoek is een impactvolle en flexibele form vanbinnen- en buiten reclame. Een spandoek is verkrijgbaar in elke gewenste formaat, met elk gewenst ontwerp en is makkelijk te monteren. Een spandoek wordt door middel van elastieken in een frame gespannen.

Raambelettering

Raambelettering kan voor meerdere doeleinde dienen.Kies voor raamfolie met logo voor meer naamsbekendheid en een goede eerste indruk of kies voor raamfolie dat zon en warme werend is en tegelijkertijd voor meer privacy zorgt.

·        Etched glass folie

·        Full colour print folie

·        One Way Vision folie

·        UV werende folie

·        SMART Folie

Vlaggen

Vlaggen zijn een kosteneffectieve manier om op een sympathieke manier indruk te maken op bezoekers. Vlaggen zijn er in diverse vormen, maten, kleuren, materialen en kwaliteitsniveaus verkrijgbaar.


Zo kan er gekozen worden uit:

  • Beachflags
  • Verschillende soorten vlaggen
  • Verschillende soorten vlaggenmasten

Voor ieder landschap een passende vlag is belangrijk!

Posted on:

Saturday, July 7, 2018

in

Retail

category

The Blog