NIEUWSBERICHT
SmartFolie

Openheid als het kan, privacy als het moet met Smart Folie

Openheid als het kan, privacy als het moet met Smart Folie

Tuesday, July 31, 2018

OPENHEID ALS HET KAN, PRIVACY ALS HET MOET!

SMART FOLIE IS DE PERFECTE OPLOSSING VOOR RUIMTES MET VERSCHILLENDE DOELEINDE. ZET SMART FOLIE AAN VOOR EEN GEVOEL VAN VERTROUWEN EN RUIMTE, ZET SMART FOLIE UIT VOOR PRIVACY.

Behoefte aan vertrouwen, ruimte en privacy?

Kies voor Smart Folie

Wat is Smart Folie?

Smartfolie is een uniek folie dat op transparante oppervlakken (meestal ramen) wordt geplakt. Het folie kan door middel van een stroompje elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop of schakelaar. Op die manier kunt je zelf bepalen op welke momenten privacy gewenst is.

Voordelen van Smart Folie

Veelkantoor- en bedrijfspanden hebben ruimten met vele glas. Dat ziet er mooi en ruimtelijk uit maar het grootste nadeel is het gebrek aan privacy. De openheid geeft enerzijds een gevoel van vertrouwen maar in bepaalde gevallen, is het prettiger als je je kunt afsluiten van de omgeving. In veel kantoorpanden worden daarom delen van het glas beplakt met ondoorzichtig folie. Niet de mooiste oplossing en het verwijderen is vaak erg lastig.

Smart Folie is dé perfecte oplossing voor ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Openheid als het kan, privacy als het moet.

Hoe werkt Smart Folie

Smart Folie is een gelaagd folieproduct dat bestaat uit Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) – folie tussen twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen in.  Tussen die lagen zitten vloeibare kristaldelen die zichzelf herpositioneren onder invloed van elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. Schakelt u de stroom uit, dan nemen de PDLC-deeltjes weer een ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en je er niet meer doorheen kunt kijken.

Posted on:

Tuesday, July 31, 2018

in

SmartFolie

category

The Blog